Sakarya’da Sahte Dolar ve Tabanca Operasyonu

Sakarya’da Yapılan Operasyonda 14 Bin 100 Sahte Dolar ve 2 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Sakarya’da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 14 bin 100 adet sahte dolar ve 2 adet ruhsatsız tabanca bulundu.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte para ve silah kaçakçılığı yapan kişilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda, toplamda 14 bin 100 adet sahte Amerikan doları, 2 ruhsatsız tabanca ve 30 adet fişek ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. – SAKARYA

Related Posts

Türkiye’ye Eurofighter satışı bu hafta IDEF 2025 Fuarı’nda açıklanabilir

Türkiye’nin Eurofighter Typhoon alımına yönelik ön anlaşmanın IDEF 2025 Fuarı’nda duyurulabileceği iddia edildi. YAKLAŞIK 5.6 MİLYAR DOLAR WSJ yine kaynaklarına dayandırarak “Analistlerin yaklaşık 5.6 milyar dolar değerinde olabileceğini tahmin …

Miilux OY, IDEF’25’te Denizaltı Çeliğini Tanıtıyor

Miilux OY, IDEF’25’te yerli denizaltı çeliğini tanıtarak savunma sanayisinde bağımsızlık hedefine katkı sağlıyor.

İmamoğlu’nun şirketine kayyum olarak atanmıştı: 20 yerden maaş aldığı ortaya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun inşaat şirketine atanan kayyum Enis Güçlü Şirin’in aynı anda 20 farklı şirketin yönetiminde olduğu ortaya çıktı.

Adana’da Kuyumcuda Yangın

Adana’da kuyumcu dükkanında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından 1 saatte söndürüldü.

Piyasalar hareketli… Altın gaza bastı

Merkez bankalarının rekor alım hamleleri ve jeopolitik/endüstriyel belirsizliklerin yoğunlaşması ile altın yükselişine devam ediyor.

Puan peşinde koşarken kaybettikleriniz: Tüketim tuzakları

Ardıç Üçyıldız sadakat programlarının gerçeklerini kaleme aldı… Bu programlar gerçekten tasarruf mu sağlıyor, yoksa sizi gizlice daha fazla harcamaya mı itiyor… Psikolojik tuzakları nasıl tanıyacak ve bilinçli tüketici olarak nasıl korunacaksınız… İşte detaylar: